dimecres, 16 de febrer del 2011

Pasta italiana variada

En aquesta nova edició del programa A Taula no us presentem una recepta de cuina, sinó quatre! Quatre propostes que giren entorn a la pasta farcida italiana i que ens presenten  la Cori Barbarà i Maria Guri de Red Porc, al Mercat Central de Reus. Es tracta de pasta farcida de diversos ingredients com salmó, bolets o verdures. A continuació podeu visualitzar les receptes i trobareu els ingredients necessaris per a cuinar-ne les salses.



Amb la pasta farcida hi podeu provar les següents salses:


Ingredients per a la salsa quatre formatges (per a quatre persones):
- 100 grams de nata líquida
- 100 grams de formatge de gorgonzola
- 100 grams de formatge brie
- 100 grams de formatge mozzarella
- 50 grams de mantega
- Oli d'oliva extra verge
- Sal
- Pebre negre


Ingredients per a la salsa de nous (per a quatre persones):
- Nata líquida
- Nous
- Alls
- Oli d'oliva extra verge
- Sal
- Pebre negre



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada